Naglar Värmdö

Vi ger dig ett lyft med nya naglar

Andra behandlingar

VÅRA ANDRA BEHANDLINGAR

Vid sidan av naglar och manikyr erbjuder vi en rad andra kvalitativa skönhetsbehandlingar.

Botox och fillers

Botox och fillers är etablerade behandlingar för att ge ansiktet et lyft. Det lyfter, fyller ut, slätar ut djupa veck, tar bort linjer i ansiktet med mera. Allt detta med enkla injektioner utan några kirurgiska ingrepp. Kom till oss för en konsultation så kan vi skräddarsy din behandling med botox eller fillers.

Ansiktsbehandling

Våra ansiktsbehandlingar ger total avslappning och ett strålande resultat. Välj mellan lyx (120 min), klassisk (90 min) och 60 minuters ansiktsbehandling.

Vi erbjuder även portömning/aknebehandling, portömning/ryggbehandling, AHA-behandlingar samt guldmask, en återfuktande och uppstramande mask.

I alla våra hudbehandlingar använder vi det världsledande märket Exuviance.

Frans och bryn/vax

Vi färgar ögonfransar och bryn med färg som håller i en till en och en halv månad. Vi erbjuder även vaxning, en säker metod att ta bort oönskad hårväxt. Vaxning fungerar på de flesta delar av kroppen där det finns hår.

Make up

Vi kan erbjuda allt inom make up. Från lättare vardagssmink till brud-make up och avancerade festutsmyckningar. Vi kan även erbjuda permanent make up.

Fotvård

Vi kan även få dina fötter att må bra. Behöver du endast mindre filningar så är det pedikyr som gäller. Har du kraftigare förhårdnader, sprickor, liktornar och liknande så rekommenderar vi fotvård.

Lyx- och spa-behandlingar

Ögonkur, bodyscrub, alginpackning, aromainpackning, corpora-soldusch. Kom till oss för någon av våra lyx- och spabehandlingar – du kommer inte att ångra dig.

Håltagning

Vi utför håltagning i öron och näsa med Blomdahls sterila örhängen.

LPG/Endermologie®

LPG/Endermologie är en djupgörande massage som är behaglig och skulpterar kroppen, gör huden spänstigare med mera. Den kan även lindra värk och hjälpa kroppen att läka skador.

LIFT 6/Cosmécanique®

Detta är en effektiv och populär metod för det naturliga ansiktslyftet utan medicinska ingrepp. 

UltraCavity LipoAction

UltraCavity LipoAction är en ultraljudsbehandling som avlägsnar fettceller genom att påverka dem så att de imploderar. De tas sedan hand av vårt blod- och lymfsystem.

Plasma ögonlockslyft

Plasma Ögonlockslyft är en behandling som ger ett effektivt lyft och stramar upp överskottshud vi ögonlocken. Det är en icke-invasiv behandling som är ett gott alternativ till kirurgi och den ger ett långvarigt resultat. Behandlingen utförs med hjälp av elektrostatiska impulser som skjuts mot huden med 1-2 mm avstånd. Impulserna avger en slags blixtar av plasmaljus som ger en sammandragande effekt, utan att ha direktkontakt med huden. Resultatet blir att huden stramas upp omedelbart och samtidigt så stimuleras den egna kollagenproduktionen och hudens självläkningsprocess. Även om effekten av behandlingen är omedelbar så ses det slutgiltiga resultatet efter tre månader. I normalfallet krävs en till två behandlingar för bästa resultat.

 

Släpp lös fantasin och låt oss förgylla dina naglar!